JOJ MEDIA HOUSE kúpila 100% podiel v BigBoard Praha

JOJ Media House, a.s. ukončila 6. marca 2012 akvizíciu českej spoločnosti BigBoard Praha, a.s. Do portfólia najväčšieho mediálneho holdingu na Slovensku tak pribudol aj 100%-ný podiel lídra outdoorovej reklamy na českom trhu.

Richard Fuxa, jeden z doterajších akcionárov a staro-nový predseda predstavenstva spoločnosti BigBoard Praha, a.s. sa k zmene vyjadril optimisticky: "Inkorporovanie BigBoardu do holdingu JOJ Media House je pre mňa zárukou stabilného obchodného rastu firmy. V pozícii predsedu predstavenstva ostávam pôsobiť i naďalej, čo si vážim. Je to prejav dôvery a zároveň, pre našich obchodných partnerov záruka kontinuity."

Predseda predstavenstva JOJ Media House, a.s., Richard Flimel, na margo akvizície dodal: "Dlhšie sme hľadali efektívny spôsob vstupu na český mediálny trh a v BigBoarde sa pre nás naskytla vynikajúca príležitosť. BigBoard je jasným lídrom v českom outdoore a pevne verím, že túto pozíciu ešte upevníme. Je to pre nás ďalšia výzva."

JOJ MEDIA HOUSE, a.s.
Slovenská holdingová spoločnosť JOJ Media House, a.s., vlastní, spravuje a financuje podiely a účasti v spoločnostiach v oblasti mediálneho priemyslu. JOJ Media House pôsobí na slovenskom televíznom trhu prostredníctvom TV JOJ a JOJ PLUS a na slovenskom trhu vonkajšej a transportnej reklamy prostredníctvom spoločnosti BigBoard Slovensko, a.s. a jej dcérskych spoločností.
Kontakt pre médiá: info@jojmediahouse.sk